Adidas Yeezy Boost 350 V2 Sale

أضف رد جديد
itche46
New User
New User
مشاركات: 9
اشترك في: السبت يناير 30, 2021 1:26 am

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Sale

مشاركة بواسطة itche46 »

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Sale
صورة

Als je dichterbij kijkt, heeft deze Adidas Yeezy Boost 350 V2 Dames een bruine tint over het Primeknit-bovenwerk terwijl een streep over de zijkanten loopt die doorschijnend is, net als de ‘Static’ release. Zoals je kunt zien, wikkelt Clay, die een tint oranje is, de treklipjes op de hiel samen met een vervaagde tint over de tussenzool die de look compleet maakt.

De adidas Yeezy-lijn maakt zijn eerste uitstapje naar het nieuwe jaar met een aanvulling van de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Heren in de “Butter” colorway op 11 januari. Deze geelgetinte versie van de populaire Adidas Yeezy Boost 350 V2 Goedkoop, die oorspronkelijk op 30 juni 2018 werd uitgebracht, zal exclusief terugkeren op Yeezy Supply, het online portaal voor alles wat door Kanye is gemaakt.

Het lijkt erop dat Kanye West in 2019 een aantal doorzichtige Adidas Yeezy Boost 350 V2 Sale zal uitladen, aangezien de nieuwe "Hyperspace" -versie die je hier ziet zich zal voegen bij de "Clay" -variant die eerder deze maand werd getoond. Door de esthetiek te ontlenen aan de twee Static Yeezy 350's van december 2018, fungeren hun gebruikelijke SPLY-350-strepen op de middenvoet nu als een venster op de demping van een van de comfortabelere sneakers die voor te koop zijn. Hoewel die streep duidelijk de held van deze iteratie is, wordt hij gecompenseerd door een aantrekkelijke zachte munttint, terwijl een rubberen zool een klassieke sneaker-industrie-touch toevoegt.
أضف رد جديد